loader

“Aendless is vooral slim samenwerken”

Aendless is genomineerd voor de Jan Terlouw Innovatieprijs. In aanloop naar de prijsuitreiking, op donderdag 28 september tijdens het kennisevent The Future of Us, deelt bedrijfsleider Dennis ten Barge zijn visie op warmte- en koude opslag en duurzaam ruimtegebruik.

Diversiteit

In onderstaande video stellen de genomineerden van de Jan Terlouw Innovatieprijs 2023 zichzelf voor en vertellen over hun innovaties. Dit geeft een goede indruk van de diversiteit en creativiteit van de genomineerden.

Elke genomineerde krijgt de kans om zijn innovatie te presenteren en uit te leggen hoe het een positieve impact kan hebben op de maatschappij. Van duurzame energieoplossingen tot baanbrekende gezondheidszorgtechnologieën, de genomineerden laten zien dat innovatie de sleutel is tot een betere toekomst.

Video afspelen

Dennis ten Barge van Aendless vertelt de rol die het innovatieve concept in de energietransitie kan spelen: “Als je de warmte uit kunstgras sportvelden of asfaltwegen in kunt vangen en nuttig in kunt zetten, is er een grote potentie om de energietransitie te halen, waarbij er tevens een positieve bijdrage is aan andere maatschappelijke vraagstukken.

Kiemt Innovatiepodcast

Naast de video waarin de genomineerden zichzelf voorstellen, hebben ze ook de kans gehad om hun innovaties verder toe te lichten in de Kiemt Innovatiepodcast. Deze podcast, gehost door Kiemt, biedt een diepere duik in de achtergrond en het potentieel van de genomineerde innovaties.

In de aflevering met Aendless vertelt Dennis ten Barge meer over de technische kant van de innovatie en licht hij toe in welk speelveld het product zich bevindt: “Voor een succesvol project gaat het vooral om de slimme samenwerking: de koppeling van verschillende technische systemen, maar ook de samenwerking van de aangehaakte partijen zoals een sportvereniging, bewoners en overheden. Aendless is hierbij de spin in het web.”

 

Jan Terlouw Innovatieprijs

Wat het evenement nog specialer maakt, is dat Jan Terlouw, de bekende Nederlandse schrijver en politicus, persoonlijk aanwezig zal zijn tijdens The Future of Us op donderdag 28 september om de prijs aan de winnaar te overhandigen. Het thema van het kennisevent ‘Breaking Down Barriers’ past uitstekend bij het concept van Aendless en we zullen ons dan ook presenteren op het bijbehorende festival.

Ook aanwezig zijn bij The Future Of Us? Aanmelden voor het kennisevent kan gratis via: www.thefutureofus.nl