loader
Nieuws

Bij Aendless Energy zijn we erg trots en blij dat we een subsidie toegekend hebben gekregen gekregen vanuit de ZonMW Sport Innovator.

Aendless is genomineerd voor de Jan Terlouw Innovatieprijs. In aanloop naar de prijsuitreiking, op donderdag 28 september tijdens het kennisevent The Future of Us, deelt bedrijfsleider Dennis ten Barge zijn visie op warmte- en koude opslag en duurzaam ruimtegebruik.

Vrijdag 7 juli is bekend gemaakt dat Aendless is genomineerd voor de prestigieuze Jan Terlouw Innovatieprijs 2023. Deze erkenning is een belangrijke stap in de verdere bekendheid en groei van Aendless als voorloper in duurzame innovaties.

In de nieuwste uitgave van vakblad InnovatieNU vertelt bedrijfsleider Dennis ten Barge hoe Aendless Energy omgaat met de diversiteit aan stakeholders en hoe deze samenkomen in het pilotproject in Zwolle. “De gedachte van Aendless is dat daarbij wordt gewerkt in een lokaal collectief, waarbij transparantie en inspraak de sleutelwoorden zijn en iedereen profiteert.”

Donderdag 10 november nam Radio 1 een kijkje bij het proefveld van Aendless in Zwolle. Op sportpark De Marslanden experimenteert Aendless met het opvangen van de warmte uit kunstgrasvelden.

Op dinsdag 15 november is Dennis ten Barge, bedrijfsleider van Aendless, gastspreker op de DuurzaamDoen lezing. De lezing wordt georganiseerd in Drachten door ROC Friese Poort Centrum Duurzaam, Energy College RIF Gas 2.0, Bedrijfsopleidingen, Installatiewerk Noord, Techniek Nederland, WijTechniek en Aendless Energy.

Update proefveld Zwolle Op 1 juli 2022 is op Sportpark Marslanden in Zwolle het proefveld van Aendless voor warmteopwekking uit kunstgras feestelijk geopend. Voor deze proef hebben we de afgelopen mooie zomermaanden voldoende data verzameld om de verwachte opbrengst te berekenen. Eerste resultaten positief De eerste resultaten zijn veelbelovend, het rendement lijkt zelfs nog hoger […]

Op Sportpark Marslanden in Zwolle is de pilot van Aendless gestart met een kunstgras voetbalveld dat energie opwekt. Het eerste kunstgrasveld is vrijdag 1 juli geopend door Arjan Spaans, wethouder van Energie en Klimaat van gemeente Zwolle. Dit gebeurde met een symbolisch één-tweetje van de betrokken partners, waaronder ZonMW Sportinnovators, de voorzitter van de voetbalvereniging, de gemeente Zwolle, de Provincie Overijssel en de technische uitvoerders.

Donderdag nam de regionale omroep RTV Oost een kijkje bij de werkzaamheden aan het proefveld van Aendless in Zwolle. Op sportpark De Marslanden experimenteert Aendless met het opvangen van de warmte die kunstgras afgeeft.

Gisterochtend zijn wij op sportpark Marslanden in Zwolle begonnen met de voorbereidende werkzaamheden voor een proefveld om kunstgras te gebruiken als energiebron.