loader
Nieuws

Update proefveld Zwolle Op 1 juli 2022 is op Sportpark Marslanden in Zwolle het proefveld van Aendless voor warmteopwekking uit kunstgras feestelijk geopend. Voor deze proef hebben we de afgelopen mooie zomermaanden voldoende data verzameld om de verwachte opbrengst te berekenen. Eerste resultaten positief De eerste resultaten zijn veelbelovend, het rendement lijkt zelfs nog hoger […]

Op Sportpark Marslanden in Zwolle is de pilot van Aendless gestart met een kunstgras voetbalveld dat energie opwekt. Het eerste kunstgrasveld is vrijdag 1 juli geopend door Arjan Spaans, wethouder van Energie en Klimaat van gemeente Zwolle. Dit gebeurde met een symbolisch één-tweetje van de betrokken partners, waaronder ZonMW Sportinnovators, de voorzitter van de voetbalvereniging, de gemeente Zwolle, de Provincie Overijssel en de technische uitvoerders.

Donderdag nam de regionale omroep RTV Oost een kijkje bij de werkzaamheden aan het proefveld van Aendless in Zwolle. Op sportpark De Marslanden experimenteert Aendless met het opvangen van de warmte die kunstgras afgeeft.

Gisterochtend zijn wij op sportpark Marslanden in Zwolle begonnen met de voorbereidende werkzaamheden voor een proefveld om kunstgras te gebruiken als energiebron.

Aendless Energy is momenteel in de afrondende fase van het eerste deel van haar pilot.

Tijdens de Military in Boekelo nam Aendless Energy het certificaat voor de ZonMW Sportinnovator subsidie in ontvangst.

Aendless Energy heeft sinds vandaag een nieuwe website met een vernieuwde en frisse uitstraling.

Vandaag was Aendless Energy aanwezig op een netwerkbijeenkomst van het SportInnovator Centrum in Enschede.

Bij Aendless Energy zijn we erg trots en blij dat we een subsidie toegekend hebben gekregen gekregen vanuit de ZonMW Sport Innovator.