loader
Voor wie

Particulier

Het grootste voordeel voor u als particuliere woningbezitter of bedrijf zijn de minimale veranderingen en aanpassingen. Via de Aendless warmtevoorziening wordt uw bestaande woning, appartement of (bedrijfs)gebouw duurzaam verwarmd. U behoudt hetzelfde comfort maar stookt geen aardgas meer. In de meeste gevallen voldoet uw huidige warmteafgiftesysteem (zoals vloerverwarming of radiatoren) en wordt de CV-ketel vervangen voor een warmtepomp, die wordt aangesloten op ons collectieve warmtenet. In het geval van vloerverwarming is er ook een mogelijkheid om het Aendless-systeem in de zomermaanden te gebruiken voor het koelen van uw woning, appartement of (bedrijfs)gebouw.

Omdat wij de warmte onttrekken uit de openbare ruimte of op uw eigen terrein (bij bijvoorbeeld bedrijven en appartementencomplexen), zijn er verder geen storende en ruimtebeperkende voorzieningen nodig op en rondom uw terrein en woning/gebouw.

Doordat wij ook de financiering (kunnen) regelen zijn geen hoge eenmalige investeringen nodig, maar betaalt u een maandelijks bedrag, net als bij uw huidige energieleverancier. Doordat wij samen werken met een lokale (op te richten) energiecoöperatie heeft u optimaal inspraak en de garantie dat u een eerlijke en reële prijs betaalt.

Door de lokale opwekking zijn we niet afhankelijk van schommelingen in de prijzen van fossiele brandstoffen, buitenlandse politiek of andere risicovolle factoren. Daardoor werken we met een gegarandeerde prijs voor de lange termijn.

Kortom: weinig gedoe, lage kosten en een hoge mate van zekerheid.

Voor meer vragen en antwoorden verwijzen we u graag door naar de pagina FAQ.