loader

Warmte as a service

De gebruiker betaalt alleen voor de prestatie!

Vanuit onze visie regelen wij alles en betaalt u alleen voor de prestatie: ‘warmte as a service’. Hiervoor combineren we de bewezen technologie van asfaltthermie en kunstgrasthermie met de expertise van onze partners in de openbare ruimte, aanleg van sportvelden en WKO-installaties. Met CESCo (the Circulair Economy Service Company) overstijgen we ketenintegratie en ontzorgen we op alle fronten bijvoorbeeld met het uitvoeren van een haalbaarheidsstudie, het bouwen van een business case, de financiering, planning, realisatie en exploitatie. In overleg zijn andere vormen van dienstverlening uiteraard ook mogelijk.We gaan hierover graag met u in gesprek.

enerzee-image

Voor gemeenten heeft de CESCo nog meer voordelen, zoals het versnellen van de energietransitie en CO2-reductie. Verder blijft Aendless eigenaar van de materialen. Op deze manier geven we garanties op het gebied van de laatste technologie, service en onderhoud. Aan het einde de levensduur neemt Aendless alles weer retour en zorgt voor nieuwe toepassingen van de materialen.

enerzee-image

Dat klinkt goed, maar wat betekent het? Aendless zorgt voor de aanleg van de installaties tot in de woning, inclusief een standaard warmtepompboiler voor warm tapwater. Wij beheren de installaties, geven leveringsgarantie en service en rekenen de energiekosten af.

enerzee-image

Voor huis- of pandeigenaren betekent Aendless één aanspreekpunt, aanpassingen aan de gebouwen zonder hoge eigen investering én een zo laag mogelijk en stabiel maandbedrag voor de lange termijn. Een afvaardiging van gebruikers behartigt de collectieve belangen binnen de lokale Aendless ‘bv’. Dit bevordert contact, saamhorigheid en de juiste service en garantie!

enerzee-image

Voor wegbeheerders resulteert de Aendless-oplossing in een langere levensduur, minder onderhoud en lagere kosten. Door warmte uit de weg af te voeren, wordt het asfalt gekoeld. Dit voorkomt slijtage en spoorvorming door oververhitting. Voor beheerders van kunstgras sportvelden zijn er geen verschillen; het onderhoud kan met regulier materieel worden uitgevoerd. Door condensvorming op het veld is het sproeien van kunstgras sportvelden niet of minder vaak nodig. De voordelen zitten hier met name in het hoge speelcomfort, doordat de lucht boven het kunstgras sportveld minder warm en broeierig is op hete dagen.