loader
Voor wie

Sportvereniging

De collectoren die wij aanbrengen om warmte te onttrekken aan het kunstgras sportveld zijn niet zichtbaar voor gebruikers en beheerders, aangezien deze onder de kunstgrasmat worden verwerkt. Ook zorgen wij dat de velden voldoen aan de normen van sportbonden voor competitiedoeleinden en daar op de gebruikelijke manier op getest en gecertificeerd kunnen worden. Daarnaast biedt de integratie van ons systeem tal van bijkomende voordelen voor de eigenaar, sportvereniging en gebruikers.

Zo is het sporten op warme dagen veel comfortabeler, doordat warmte wordt onttrokken aan het kunstgras oppervlak. Door de lagere temperatuur en condensvorming op het oppervlak verkleint ook de kans op blessures en is het minder vaak nodig om de velden te sproeien.

Uiteraard kunnen het clubgebouw en de kleedkamers direct worden voorzien van deze duurzame energiebron, waardoor u als vereniging op eenvoudige en voordelige wijze bijdraagt in de transitie naar een duurzame leefomgeving.

Sterker nog: als sportvereniging vervult u een centrale rol in het lokale netwerk, waardoor ook een maatschappelijke meerwaarde en betrokkenheid ontstaat (‘ons sportveld verwarmt onze woningen’). In de participatie richting de buurt kan uw vereniging een boeiende rol vervullen. Hoe mooi zou het zijn wanneer de pupillen van uw vereniging, samen met familieleden en buren, de aanjagers worden van de energietransitie in uw stad of dorp?

Voor meer vragen en antwoorden verwijzen we u graag door naar FAQ.

Testopstelling kunstgras