loader

Aendless genomineerd voor de Jan Terlouw Innovatieprijs 2023

Vrijdag 7 juli is bekend gemaakt dat Aendless is genomineerd voor de prestigieuze Jan Terlouw Innovatieprijs 2023. Deze erkenning is een belangrijke stap in de verdere bekendheid en groei van Aendless als voorloper in duurzame innovaties.

De Jan Terlouw Innovatieprijs wordt jaarlijks uitgereikt door netwerkorganisatie Kiemt en is bedoeld om de meest innovatieve ondernemers van Oost-Nederland binnen de circulaire economie of energietransitie te belonen. Dit jaar is de dertiende editie van de prijs, die in het leven is geroepen om visionairs te eren die een tastbare impact hebben op het verduurzamen van onze samenleving.

The Future of Us

De pitch van Aendless voor de jury vindt plaats tijdens The Future of Us, een evenement dat gepland staat op 28 september 2023. Tijdens deze pitch zal Aendless de unieke en baanbrekende benaderingen presenteren die zij toepast om de uitdagingen op het gebied van duurzaamheid aan te gaan. “Erg mooi om op 28 september ons concept te mogen presenteren”, vertelt bedrijfsleider Dennis ten Barge. “We kijken uit naar dit evenement en vinden het vooral een mooie gelegenheid om onze visie en innovatieve oplossingen te mogen delen aan een breed publiek dat actief is in de energietransitie.”

Uit de genomineerden zullen uiteindelijk drie winnaars worden geselecteerd. Als Aendless erin slaagt om één van de prijzen in de wacht te slepen, zal dit hun inzet en voortdurende toewijding aan duurzaamheid en innovatie opnieuw bevestigen. Bovendien zou dit deuren kunnen openen naar nieuwe partnerschappen en mogelijkheden om de impact van Aendless verder te vergroten.

Duurzamere toekomst

Bij Aendless leveren we een bijdrage in de overgang naar duurzame energie voor het verwarmen (en koelen) van woningen en panden. Door onze slimme techniek wekken we onzichtbaar warmte op uit asfaltverhardingen en kunstgras sportvelden. De nominatie voor de Jan Terlouw innovatieprijs is op basis van de samen met Antea Sport ontwikkelde techniek voor warmtewinning uit kunstgras sportvelden, in combinatie met de visie van Aendless op eigendom en exploitatie van deze systemen. Wij geloven in de meerwaarde van dit dubbelgebruik vanwege minder hinder en financieel schaalvoordeel. Ook biedt het voordelen voor de asfaltverhardingen of kunstgrasvelden waar ons systeem ligt.

Met deze nominatie voor de Jan Terlouw Innovatieprijs wordt Aendless erkend als een belangrijke speler in de sector. Het is mooie waardering om een duurzamere toekomst te creëren en om een verschil te maken in de circulaire economie en energietransitie. Aendless blijft zich inzetten voor innovatie en streeft naar doorbraken die de wereld kunnen veranderen.

Klik hier voor een overzicht van alle genomineerden.

Wil je aanwezig zijn bij het Future of Us festival? Meld je aan via onderstaande link:

https://www.kiemt.nl/agenda/the-future-of-us-breaking-down-barriers/